Tilaus- ja sopimusehdot

Marsugames-verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 25.1.2019 alkaen.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy t:mi MTH-Tek. Y-tunnus 2441864-7. Osoite: Jaakontie 11 as 2, 28500 Pori. Puhelin: 0405913008, e-mail marko@marsugames.com
Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, mahdolliset toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • tilausnumeron sekä tuotteet
  • laskun loppusumman
  • maksutiedot

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Klarna sekä tilisiirto.

Toimitusaika

Toimitustilauksissa postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Tilaus postitetaan 1-3 arkipäivän kuluttua tilauksen tekemisestä.

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan marsugames.com etusivulla sekä muistutetaan vielä tilauksen yhteydessä.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimitamme toimitustilaukset sekä pakettina että kirjeenä. Paketissa on aina lähetystunnus, ja kirjeessä jos asiakas sen valitsee. Lisätietoja Postin pakettivaihtoehdoista maksuista ja kuljetustavoista saat osoitteesta http://www.posti.fi/

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. MTH-Tek ja Marsugames ei ole vastuussa vioista, jotka johtuvat tavaran käytöstä tai tuotteissa olevasta luonnollisesta kulumisesta.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton, käsittelyn ja hyväksynnän jälkeen. Emme vastaa tuotteen palauttamiseen liittyvistä postitus- tai muista kuluista.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen marko@marsugames.com

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

MTH-Tek ja Marsugames käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

MTH-Tek ja Marsugames sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.