Repro-osia

Voin myydä myös osia jos haluat tehdä pelejä itse. Olen suunnitellut jokaisen levyn käytettävyyttä silmälläpitäen, jolloin peliä kootessa ei tarvitse vilkuilla mistään ohjeista mikä jumpperi menee mihinkin. Kuitenkin jos jokin asia vaikuttaa epäselvältä levyjäni koskien, neuvon ilomielin. En kuitenkaan ala opastamaan mitään asian ulkopuolelta.

Jos haluat ostaa suurempaa määrää, otathan yhteyttä niin sovitaan jonkinmoinen alennus.

Kaikki piirilevyt tukevat AVRCIC(NES) ja SuperCIC(SNES)-piirejä.

Levyjen lisäksi myyn myös mikropiirejä(ROM, SRAM, logiikka, mapper) sekä muita osia kuten vastukset, konkat, diodit, transistorit, paristot.

Kurkkaa kauppaan kun haluat ostaa.

NES DISCRETE
NES-pelejä varten on ns. “discrete”-levy joka ei vaadi ylimääräisiä mapper-piirejä. ROM-piirit sekä korkeintaan pari logiikkapiiriä riittää.
UxROM = ROM + SRAM + 74×161 + 72×32
AxROM = ROM + SRAM + 74×161 & no mirror
CNROM = ROM + ROM + 74×161
NROM = ROM + ROM

NES LUIGI
Tämä on myös “discrete”-pelejä varten, sillä erotuksella että siihen käy vain NROM-pelit. Tähän voi laittaa kaksi peliä jotka vaihtuu resettiä painamalla. Tällä levyllä toteutin Luigin Aikakirjat-pelin jossa on kaksi vaikeusastetta.
NROM = ROM + ROM
NES GIMMICK
Tämä on erikoislevy vain Gimmick!-peliä varten. Iso piiri on uniikkeja ääniä varten ja pieni monijalkainen on erikoismapperi. Tällä saa täyden hyödyn irti Gimmick!-pelistä. Vaatii kuitenkin yksinkertaisen audiomodauksen konsoliin.
NES MMC
Tämä levy tukee suurinta osaa NES-peleistä. Lähes kaikki Zeldan jälkeen ilmestyneet ovat MMC1 tai todennäköisemmin MMC3-pelejä. Mapperipiireinä toimii joko alkuperäinen MMC1 tai AX5202P.
ROM/RAM/SRAM-yhdistelmä riippuu täysin pelistä.
Oikeanpuolinen nuoli ei osoita piirin jalkaan, vaan jumppereihin. Eli, kyseiset jumpperit määräävät vain PRG-ROMin koon.
SNES 32MB
Tämä tukee lähes kaikkia SNES-pelejä aina 32MB asti(4Mb). Logiikkapiirit ja pienet komponentit ovat pintaliitos-osia.
Taakse menee kaksi 74×257-logiikkapiiriä
SNES 96MB
Ne harvat SNES-pelit jotka ovat yli 32MB tai tarvitsevat enemmän SRAM-muistia kuin 64kB hoituvat tällä. Esimerkiksi Star Ocean ja Chrono Trigger jatko-osa.
Taakse menee kaksi 74×257-logiikkapiiriä
SNES MULTIROM(LoROM)
Tämän levyn tein The Legend of Zelda: Ancient Stone Tablets-peliä varten. Peli jakaantuu neljään eri osioon jotka jakavat saman muistin keskenään.
Eli levy tukee neljää ROM-piiriä(27C322) yhdellä 64kB muistilla. Peli vaihtuu dip-kytkimellä joka on kasetin etupuolella.
Taakse menee kaksi 74×257-logiikkapiiriä
NES-pelin kasetti. Kaikki NES-levyni sopivat tähän, kuin myös kaikki viralliset pelitkin. Todella hyvä kasetti. Ei erota alkuperäisestä.
SNES-pelin kasetti. Kaikki SNES-levyni käyvät näihin kuin myös viralliset pelit.