Yleistä tietoa, takuu, palautus, toimitusehdot…

Yleistä tietoa

Yrityksen nimi T:mi MTH-Tek, Y-tunnus 2441864-7, omistaja Marko Hämäläinen. Yritys sijaitsee Porin Tiilimäessä. Yrityksellä ei ole kivijalkaputiikkia, vaan yritystoiminta tapahtuu kotona.

Toimitusehdot

Ostetut tavarat toimitetaan lähes aina postin kautta. Suurin osa tuotteista menee oletuksena tavallisessa kirjeessä. Asiakas voi halutettaan valita myös muun toimitustavan, kunhan ilmoittaa siitä.

Takuu ja palautus

En ota vastuuta jos posti hukkaa toimituksen. Riippuen tuotteesta, se voi olla joskus kuitenkin sovittavissa.

Kaikilla peleilläni on kolmen vuoden toimivuustakuu. Jos ostosta on kulunut alle kuusi kuukautta, maksan toimituskulut kumpaankin suuntaan postin alhaisimman hinnan mukaisesti. Jos ostosta on yli kuusi kuukautta, asiakas maksaa toimituskulut kumpaankin suuntaan. Takuutapahtuma ei nollaa takuuaikaa.

Kaikilla tuotteilla on Suomen lain mukaisesti neljäntoista vuorokauden palautusoikeus. Se ei kuitenkaan koske tuotteita jotka on varta vasten asiakkaalle valmistettu.

Lisätietoa Kilpailu- ja Kuluttajaviraston sivuilla: Kaupan Peruminen

Tietosuoja

Eli tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille, vaan ne pysyy visusti tallessa ja käytetään vain tuotteiden toimitukseen ja tarvittaessa yhteydeottoon jos tulee epäselvyyksiä tilauksen kanssa.

Vastaa